Badkamer renovatie

De badkamer van uw dromen verdient een afwerking die uw dromen overtreft.
Onze precisie en innovatieve oplossingen garanderen een badkamer met perfectie als
basisstandaard. Hoe veeleisend of complex het ontwerp en de inrichting van uw
badruimte ook is.

Voorbereiding van uw badkamer

Van sloopwerk tot het aanbrengen van nieuw leidingwerk en elektra tot het waterpas stucen, haaks maken  en tegel klaar maken.

Exclusieve wand-en vloertegels

Wand- en vloertegels kunnen tegenwoordig niet groot genoeg zijn. Wij verwerken alle formaten keramische tegels en natuursteen uit één stuk.

Montage – en afwerking van uw badkamer

Van het kitten, monteren van inbouw spots, kitten, sanitair, badkamermeubels, spiegel, tot het schilderen van het plafond en kozijnen.

De badkamer van jouw dromen

De keuzes op het gebied van bad, sanitair, wastafel, spiegel en tegelwerk of beton ciré is één van de persoonlijkste onderdelen van uw renovatie. Die laten we dan ook volledig aan u of uw architect.

Wij zorgen dat alle onderdelen naadloos aansluiten op elkaar en op de ruimte. Wij werken nauw samen met architecten, interieur designers en badkamer leveranciers in het hoogste segment.

Tijdens het voorbereiden van uw badkamer tijdens uw renovatie project zorgen wij eerst voor het benodigde sloopwerk en het afvoeren van bouwafval.

Het stucwerk in de badkamer brengen wij aan de hand van een laser aan, zodat de tegelzetter de wandtegels van ieder formaat perfect kan aanbrengen op de wanden. Wij zijn daarnaast gespecialiseerd in het verwerken van beton cire, waarbij de wand- en vloer waterdicht wordt afgewerkt in verschillende lagen.

De badkamer voorzien wij van nieuw leidingwerk, elektra, ventilatie, afvoer aansluiting voor uw douchedrain, vrijstaand bad of jacuzzi.

Specialist in tegelwerk van elk formaat

Wij houden continu contact met de installateurs, loodgieters en elektriciens. Waar nodig vervullen wij tevens de coördinerende functie, zodat u zo min mogelijk tijd kwijt bent aan wachten op één van de spelers.

Vooral als het gaat om het plaatsen van exclusieve wand- en vloertegels, zowel keramisch als natuursteen, gaat DuCoRen tot het uiterste.

Wij zijn gespecialiseerd in precisie tegelwerk met hoogwaardige materialen als marmer, leisteen, basalt of graniet, in welk extreem formaat dan ook. Van het kleinste mozaïek tot de grootste platen.

Onze Badkamer renovatie projecten

Mozaiek badkamer tegelwerk
Vrijstaand bad

Samen aan de slag!

Contact

Vraag vrijblijvend een offerte aan

De transformatie van uw woning begint bij DuCoRen

  • Afspraak bij u op locatie of bij ons op kantoor
  • Ontvang vrijblijvend een offerte
  • DuCoRen werkt nauw samen met architecten
  • DuCoRen is vanaf het begin tot het eind betrokken