Exclusief Aannemersbedrijf

DuCoRen is een full service bouwbedrijf in het hoogste segment van de markt. Door het combineren van moderne bouwtechnieken en ambacht realiseren wij al meer dan 20 jaar, innovatieve en exclusieve bouwprojecten in binnen- en buitenland.

Nieuwbouw

Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht of gebouwd? Bij DuCoRen kunt u terecht voor de complete afwerking, inclusief maatwerk kasten.

Renovatie

Heeft u verbouwplannen? DuCoRen is uw full service aannemer voor grote renovatie- en verbouw projecten en begeleiding.

Restauratie

Heeft u een monumentaal pand om te restaureren? DuCoRen is gespecialiseerd in gevelbouw tot het restaureren van lijstwerk en ornamenten.

Ruim 25 jaar, authentiek vakmanschap

Bent u op zoek naar een exclusief aannemersbedrijf voor uw bouwproject? DuCoRen staat u graag bij na de oplevering van uw nieuwbouwwoning. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in renovatie en restauratie projecten. Als exclusief en full service bouwbedrijf in het hoogste segment van de markt, maken wij op hoog niveau afbouw van uw nieuwbouwwoning of villa waar u altijd van heeft gedroomd.

Al ruim 25 jaar zijn wij gewend om met de grootste precisie te werken. Wij werken daarom ook graag aan monumentale restauratie projecten, waarbij klassieke ornamenten, natuursteen tegels en de buitengevel opnieuw in de historische staat hersteld dient te worden. Wij werken bovendien met speciale product voorschriften en speciaal handgereedschap. Authentiek vakmanschap wordt gecombineerd met innovatieve toepassingen om uw renovatieproject succesvol uit te voeren.

Heeft u een bestaand pand gekocht en bent u op zoek naar een exclusief aannemersbedrijf om uw woning, villa, of kantoorpand compleet te laten renoveren? DuCoRen is gespecialiseerd in onder andere exclusieve villabouw en high-en renovatie bouwprojecten.

Wij helpen u graag verder en maken vrijblijvend een afspraak, desgewenst samen met uw architect. Ons kantoor is gevestigd in Amsterdam-Zuid.

Van droom naar werkelijkheid

Wereldwijd heeft DuCoRen prachtige afbouw, renovatie- en restauratie projecten mogen verzorgen, voor opdrachtgevers in onder andere Moskou, Londen en Parijs.

Wij adviseren u graag over trends & ontwikkelingen op het gebied van duurzaam (ver)bouwen. Vanuit onze jarenlange ervaring- en expertise op het gebied van afbouw, renovatie en restauratie van monumentale panden, kunnen wij u uitgebreid informeren over de stappen in het bouwproces.

Uw woonwensen inventariseren

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare partner om uw bouwproject compleet, of onderdelen daarbinnen te realiseren, dan bent u altijd welkom bij ons op kantoor voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Wij nemen uitgebreid de tijd om uw woonwensen te inventariseren, desgewenst kan dit ook samen met de architect of aannemer waarmee u samenwerkt.

Op basis van uw wensen en richtlijnen die zijn opgesteld door uw architect maken wij altijd een vooraf gespecificeerde offerte. Wanneer u akkoord bent met onze offerte plannen wij uw project in. We regelen daarna alles op het gebied van uw project. Van het indienen van de vergunningsaanvraag, sloopwerk, het begeleiden van het proces in onze 8 stappen tot aan het hoogwaardig afwerken van zowel het interieur- als exterieur.

Wij overzien de planning

U schakelt DuCoRen in voor onder andere bijzondere afbouw, renovatie en restauratie projecten, met een hoge complexe uitdaging.

Er komt tijdens een project ontzettend veel organisatorische vaardigheden bij kijken. Het is voor de uitvoering van een project essentieel dat alle neuzen dezelfde kant opstaan.

DuCoRen is betrokken in alle stappen van het bouwproces, omdat nauwkeurigheid, overzicht en het bewaken van een bouwplanning essentieel is. Zeker bij complexe afbouw, renovatie en restauratie projecten is overzicht en het monitoren van de voortgang en het waarborgen van kwaliteit van belang, Aangezien verschillende disciplines samenwerken is het noodzakelijk dat alle betrokken partners tijdens het bouwproject op de hoogte zijn van de taken, planning en visie van de architect en u als opdrachtgever.

DuCoRen is een toonaangevend exclusief bouwbedrijf. Wij beschikken over uitgebreide kennis- en ervaring in de uitvoering- en aansturing tijdens afbouw, renovatie en restauratie projecten.

Brede bouwexpertise

Wij inspireren u graag en kunnen tijdens een vrijblijvend gesprek uiteenlopende voorbeelden laten zien van projecten die wij hebben gerealiseerd.

DuCoRen heeft een brede expertise op het gebied van afbouw, renovatie en restauratie. Onze diensten bestaan onder andere uit: gevelbouw, aanbouw, opbouw, sloopwerk, aanbrengen van stalen portalen, draagbalken en fundering. Daarnaast zijn wij bedreven in het uitvoeren van alle denkbare hoogwaardige afbouw werkzaamheden van a t/m z.

DuCoRen levert hoogwaardig stucwerk tijdens de afbouwfase. Onze stukadoors werken onder de laser, voor millimeter precies stucwerk. Onze schilders zorgen voor een verbluffend eindresultaat tijdens het sausen van wanden- en plafonds en het schilderen van kozijnen- en deuren binnen- en buitenshuis.

Onze tegelzetters zijn bekend met de toepassing- en verwerking van exclusieve keramische en natuursteen vloer- en wandtegels. Perfectie is de sleutel van ons succes. Daar kiezen wij ook onze partners op uit.

We zijn trots op onze langdurige relaties met onze opdrachtgevers in het hoogste segment van de markt. DuCoRen wordt binnen Nederland en internationaal gevraagd om afbouw, renovatie en restauratieprojecten uit te voeren.

Wij vinden het een eer om samen te werken met bekende architecten, interieur designers en collega aannemers binnen deze markt. Dit geeft voor ons het vertrouwen om door te gaan en het daagt ons team uit om de hoogwaardige kwaliteit waar wij voor staat te waarborgen.

Bent u geïnteresseerd in de bouwkundige diensten die DuCoRen u kan bieden?

Betrokken van begin tot eind

Wij zijn in alle fases van het bouwproces betrokken. Dit begint met het inventariseren van uw wensen, het laten uitwerken van de bouwtekeningen door de architect, het aanvragen van een vergunningsaanvraag indien deze benodigd is voor de verbouw van uw pand.

Tijdens het verbouwen van een woning zorgt DuCoRen onder andere voor het benodigde sloopwerk. Vanuit de werktekening van de architect zorgen wij tijdens het sloopwerk voor het verplaatsen of uitbreken van bijvoorbeeld wanden en plafonds. DuCoRen heeft kennis en ervaring in lichte- en zware constructies. Waar nodig plaatsen wij een nieuwe draagbalk of portaal van staal, om de draagkracht te behouden en om uw pand uiteindelijk weer op te bouwen.

Bouwbegeleiding

Tijdens het renovatieproject overzien wij alle details en werken volgens een nauwkeurige planning naar de volgende stappen in het bouwproces.

DuCoRen stuurt alle betrokken partners en specialisten tijdens uw renovatieproject op een juiste manier aan. Denk aan elektriciens en loodgieters voor de installatie van onder andere de E- en W- installaties. Daarnaast zijn wij betrokken bij de voorbereiding voor het leidingwerk en elektriciteit in uw keuken, badkamer, toilet en andere delen in- en rond het huis.

Wij sturen specialisten aan op het gebied van de installatie van het alarmsysteem, tot aan de inbouw-en opbouwspots en wandverlichting. Wij houden continu het overzicht en informeren u over de voortgang.

Exclusieve afwerking

Wij stucen uw wanden op de millimeter precies onder een laser, voor een buitengewoon strak eindresultaat. Daarnaast stucen wij ook badkamers met beton cire. Wanneer het stucwerk droog is nemen wij de tijd om de wanden- en plafonds te sausen.

Doorgaans heeft u de gewenste kleuren samen met de architect of interieur stylist besproken. Wij informeren u desgewenst over de mogelijkheden en kwaliteit verf, die wij in iedere gewenste RAL kleur kunnen mengen- en aanbrengen op wanden, plafonds en houtwerk binnen- en buitenshuis.

Het resultaat dat uw dromen overtreft

Het afwerken van uw woning is een fantastisch proces om mee te maken, omdat het eindresultaat dan eindelijk ook voor u zichtbaar wordt. Het idee dat u voorafgaand aan de verbouwing of renovatie voor ogen had begint eindelijk realiteit te worden.

Wanneer u binnenstapt in uw nieuwe woning opent een nieuwe wereld, waar alles tot in perfectie is afgewerkt. Stelt u zich voor hoe strak uw wanden- en plafonds gestuct zijn, met prachtige plinten die aansluiten op uw nieuwe vloer van visgraat of natuursteen. Ervaar hoe de vloerverwarming aanvoelt onder uw voeten. DuCoRen transformeert uw leven. Dat merkt u pas wanneer u opmerkt dat de keuken en badkamer helemaal matchen volgens het idee, door dezelfde zichtbare aderen van exclusief natuursteen en een stortdouche die wegwerkt is in het plafond. Zelfs het toilet is uitgerust met exclusieve wand- en vloertegels.

De slaapkamers van één voor één voorzien van prachtige decoratieve rollen behang met patronen, die naadloos in elkaar overgaan. U heeft het gehele jaar door een aangename temperatuur in huis. U merkt op dat in de op maat gemaakte plinten, de afzuiging en lucht-verwarming prachtig subtiel in is weggewerkt. Het voelt goed, u bent klaar en kunt zorgeloos genieten van uw nieuwe huis. En u weet, als u ons in de toekomst nodig heeft, dan staan wij voor u klaar. Ook voor klein restauratie- en montage werk. Wij kennen immers uw huis van binnen- en buiten.

Werkgebied

Ons werkgebied in Nederland beslaat voornamelijk regio Amsterdam, ’t Gooi, Den Haag, Wassenaar, Haarlem, Aerdenhout, Bloemendaal en Heemstede.

Bent u woonachtig in een andere gemeente en geïnteresseerd in een samenwerking met DuCoRen? Neem gerust contact op, wij helpen u graag.

Onze Exclusief Aannemersbedrijf projecten

Villa met rieten dak Laren
Vrijstaand bad

Maak een afspraak

Contact

Exclusief Aannemersbedrijf tot in de puntjes verzorgd

De transformatie van uw woning begint bij DuCoRen

  • Afspraak bij u op locatie of bij ons op kantoor

  • Ontvang vrijblijvend een offerte

  • DuCoRen werkt nauw samen met architecten

  • DuCoRen is vanaf het begin tot het eind betrokken