Keuken renovatie

De afwerking van uw keuken en het naadloos aansluiten op uw wanden en de rest van
uw interieur is werk voor specialisten. DuCoRen regelt de juiste voorbereiding,
uitstekende communicatie tussen architect, leveranciers en installateurs. En: een
finishing touch met oog voor de kleinste details.

Keuken voorbereiding

Aanpassingen aan het leidingwerk, de elektra, stucwerk, timmerwerk of een complete verbouwing van de ruimte voor de keuken.

Keuken montage

Het monteren van de keuken wordt gedaan door ervaren installateurs. DuCoRen zorgt dat alles precies volgens de werktekening is voorbereid.

Keuken afwerking

Wij zorgen voor het verwerken van wandtegels of een fraaie afwerking met beton ciré. Schilder- en stucwerk tot in perfectie en verlichting.  

Geen uitdaging gaat te ver

Onze opdrachtgevers stellen over het algemeen de hoogste eisen aan hun keuken, op het gebied van ruimte en inrichting. Het is vaak een hele uitdaging om aan al die eisen te kunnen voldoen. Voor ons gaat geen uitdaging te ver.

Wij hebben een ruime ervaring in keukenrenovatie in het topsegment en werken nauw en prettig samen met toonaangevende spelers in de markt.

Drie belangrijke stappen

Wij onderscheiden drie belangrijke stappen in het proces:

Stap 1: Voorbereiding.

Na het secuur inmeten van de ruimte, maken we samen met u een plan van aanpak, op basis van uw wensen en de tekeningen van uw architect. Vervolgens zorgen we dat de ruimte tot in ultieme perfectie klaar is om ingericht te worden.

Wanden zijn met lasertechnologie tot op de millimeter nauwkeurig gestuukt, en alle contacten, leidingen zitten op de juiste plek. Klaar om aangesloten te worden.

Stap 2: Levering en Installatie.

In nauwe samenspraak met de leveranciers en installateurs plannen we de installatie zodanig, dat de verschillende partijen hun werkzaamheden naadloos aan kunnen sluiten. Opdat u zo snel mogelijk gebruik kunt maken van uw gedroomde keuken.

Stap 3: Afwerking

Als alles naar wens op zijn plaats staat, gaan we aan de slag met de afwerking.
Schilderwerk, het plaatsen van de vloeren, tegels of natuurstenen, het afkitten van de naden, en het aanbrengen van de verlichting en schakelaars. Uitgevoerd en afgewerkt tot in de kleinste details, zodat alles klaar is voor de laatste stap: het vullen van uw kasten en genieten van de keuken van uw dromen.

Bent u geïnteresseerd in de bouwkundige diensten die DuCoRen u kan bieden?

Onze Keuken renovatie projecten

Samen aan de slag!

Contact

Vraag vrijblijvend een offerte aan

De transformatie van uw woning begint bij DuCoRen

  • Afspraak bij u op locatie of bij ons op kantoor
  • Ontvang vrijblijvend een offerte
  • DuCoRen werkt nauw samen met architecten
  • DuCoRen is vanaf het begin tot het eind betrokken