Stukadoor projecten

DuCoRen heeft een uitgebreid trackrecord op het gebied high-end stucwerk. DuCoRen is uw betrouwbare partner voor exclusieve interieur afwerking.

Wanden en plafonds werken wij tot op de millimeter nauwkeurig af. Dit doen wij door uw wanden en plafonds onder de laser te stucen. Lasergestuurd stukadoorswerk zorgt voor een rijke afwerking van uw interieur.

Stucwerk onder de laser

Wanden en plafonds stucen wij op de millimeter precies. Daarbij maken wij gebruik van een laser. Wanden en plafonds zijn hierdoor tot in perfectie afgewerkt.

100% haakse hoeken

Wij zorgen voor hoogwaardige afwerking van wanden. Wij stucen de hoeken dusdanig strak en waterpas en houden rekening met het feit dat haaks, ook echt haaks is.

Beton Cire

Beton ciré is de prachtige natuurlijke toplaag voor het afwerken van vloeren en wanden. Alle kleuren zijn mogelijk. Wij inspireren u graag.

High-end stucwerk is de standaard

DuCoRen werkt voor particuliere opdrachtgevers in het hoogste segment en doorgaans in opdracht van architecten. Wanneer het om een renovatie bouwproject of nieuwbouw project gaat, hebben de architecten zich uitgeput in nieuwe gadgets, die op ingenieuze wijze weggewerkt dienen te worden in wanden, plinten of lijsten.

Tijdens het bouwproject bevestigen wij, voorafgaand aan het stukadoren, diverse benodigde ophangingen vanuit de werktekening door de Architect in de muur en in het plafond. Deze zijn vaak benodigd voor de bevestiging van kasten, boekenplanken, of een beamer ophanging.

Wanneer wij vervolgens aan de slag gaan met het stukadoren van wanden en plafonds onder de laser, zorgen wij dat de afwerking, samen met het schilderwerk nauwkeurig is. Het lijkt nét of de ophangingen zweven in het luchtledige. Dit is wat DuCoRen onderscheidt als het aankomt op interieur afwerking.

High-end stucwerk is voor ons de standaard. Luxe, exclusiviteit en beleving zorgen samen voor de transformatie van uw villa, residentie of landgoed.

DuCoRen staat bekend om haar zorgvuldigheid, passie en liefde voor hét stukadoors vak. Omdat wij de tijd nemen voor uw project, is de afwerking van uw stucwerk excellent.

Wij zorgen dat er niets beschadigd

DuCoRen geniet de voorkeur van de fine fleur op het gebied van E- en W-installatie. In samenwerking met partners realiseert DuCoRen de installatie van de E- en W- installaties in uw woning. DuCoRen stuurt de monteurs op een juiste manier aan tijdens de installatie. Deze werkwijze hanteren wij ook bij het installeren van inbouw -en opbouwspots en wandverlichting.

Omdat wij met alle betrokken installateurs voorafgaand en tijdens uw project schakelen over de wijze waarop de aansluiting aangebracht dient te worden volgens de richtlijnen vanuit de werktekening van de Architect, kunnen wij garanderen dat er niets beschadigd aan het stucwerk en schilderwerk, dat wij met de grootste zorg hebben aangebracht aan uw wanden en plafonds.

Klassieke panden

Samen met de architecten waarmee wij samenwerken hebben wij ons erop toegelegd om alle nieuwe technieken en toepassingen ook beschikbaar te maken voor de renovatie van klassieke panden. U kunt hierbij denken aan onzichtbare airconditioning en elektrische verwarming via sleuven in de plinten; centraal aangestuurde bediening van verlichting en elektrische bediening systemen en de integratie van beeldschermen of audio-installaties in de wanden of plafonds.

DuCoRen staat bekend om haar zorgvuldigheid, passie en liefde voor hét stukadoors vak. Omdat wij de tijd nemen voor uw project, is de afwerking van uw stucwerk excellent.

Bent u geïnteresseerd in stukadoor diensten die DuCoRen u kan bieden?

Onze Stukadoor projecten

Stucwerk high-end

Samen aan de slag!

Contact

Vraag vrijblijvend een offerte aan

De transformatie van uw woning begint bij DuCoRen

  • Afspraak bij u op locatie of bij ons op kantoor
  • Ontvang vrijblijvend een offerte
  • DuCoRen werkt nauw samen met architecten
  • DuCoRen is vanaf het begin tot het eind betrokken