Wij zijn gepassioneerd in alles wat we maken

DuCoRen heeft jarenlange ervaring op het gebied van afbouw, renovatie en restauratie projecten.

Wij maken het verschil door ontzettend veel passie, ervaring en energie in uw project te steken.

De kwaliteit van afwerking voelt u, wanneer u door het huis loopt, ook al is het afbouw project nog maar halverwege.

We zijn een aannemersbedrijf, gespecialiseerd in hoogwaardige afwerking technieken.

Ruim 25 jaar, authentiek vakmanschap

““De liefde die u koestert voor uw woning, hebben wij voor ons vak. En dan is alleen het allerbeste goed genoeg”

Dit doen wij voor u

Onze diensten

Zij gingen u voor

Onze projecten

Onze geschiedenis

Imaldi Algeriev begon in 2003 al in de bouw en was voornamelijk gespecialiseerd in stukadoorswerk, schilderwerk en behangwerk. De eerste jaren werkte Imaldi voor diverse schildersbedrijven en leerde al snel dat hij zich moest onderscheiden door de theorie zo goed mogelijk toe te passen in de praktijk. Hij had vanaf het begin al de vurige wens om zijn werk naar een veel hoger niveau te tillen als het gaat om afwerking.

Zijn werk is niet onopgemerkt gebleven. Integriteit, nakomen van afspraken en vooral het leveren van uitzonderlijke kwaliteit en vakmanschap heeft geresulteerd in opdrachten van bekende architecten, interieurdesigners en/of binnenhuisarchitecten. De werkzaamheden varieerden van renovatieprojecten van eengezinswoningen tot vrijstaande villa’s in Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Noord-Holland, Utrecht en natuurlijk Amsterdam, de thuisbasis van Imaldi.

De naam en faam van Imaldi Algeriev en zijn werk beperkte zich niet tot de landsgrenzen. In 2012 werd hij uitgenodigd voor zijn eerste buitenlandse opdracht en sindsdien werkte hij aan diverse zeer complexe en exclusieve projecten in Londen, Dubai, Frankrijk, Duitsland, Rusland, Montenegro, en zelfs in Nigeria.

De vraag naar hoogkwalitatieve renovatie bleef groeien, waardoor Imaldi In 2018 besloot om zijn eenmanszaak om te zetten in DuCoRen BV. In de paar jaar die volgde is DuCoRen uitgegroeid tot een vooraanstaande speler in de markt, met circa 30 fulltime collega’s, ambachtslieden en management professionals met interdisciplinaire ervaring die kunnen bogen op een langdurige werkrelatie met klanten in binnen- en buitenland.

Wij bieden bouwoplossingen op maat met een innovatieve benadering als kern van alles wat we ondernemen. De nadruk van ons bedrijf ligt met name op integriteit, vertrouwen en perfectionisme in alles wat wij doen.

Naast onze vaste kern werken wij nauw en vertrouwd samen met erkende topspecialisten op het gebied van W- en E-installaties, vloerafwerking, tegelzetten en genieten wij als partner de voorkeur van diverse exclusieve aannemers en architecten.