Gevel afwerking

Uw gevel is het visitekaartje van uw woning. De uitstraling van uw exterieur moet dan ook van minstens hetzelfde niveau zijn als uw interieur. Onze expertise, passie en innovatieve afwerkingstechnieken overtreffen de wensen van de meest veeleisende architecten.

Design-mogelijkheden

Wij gaan op het gebied van gevelbekleding geen uitdaging uit de weg en creëren in opdracht van architecten de meest prachtige designs.

Pleisterwerk buitengevel

Onze pleisters zijn er in verschillende texturen en afwerkingen. Uitermate goed te combineren met onze gevelsystemen.

Gevelstrips en natuursteen

DuCoRen heeft uitgebreide kennis en ervaring in het aanbrengen van gevelstrips, prefab stucvormen en natuursteen tegen de gevel.

Alleen het allerbeste is genoeg

De uitstraling van uw gevel wordt door een veel groter publiek gezien dan uw interieur. Immers, het was de gevel waardoor u in eerste instantie verliefd werd op uw woning. De liefde die u koestert voor uw woning, hebben wij voor ons vak. En als het op echte liefde aankomt, is alleen het allerbeste goed genoeg.

Wij kiezen voor materialen die aan de hoogste eisen voldoen op het gebied van weerbestendigheid, brandveiligheid en duurzaamheid. Zonder de integriteit van het ontwerp aan te tasten. Dus kiezen wij voor hoogwaardige, duurzame materialen en grondstoffen, die zo min mogelijk het milieu belasten.

Onze Gevel afwerking projecten

Gevelafwerking Italie

Samen aan de slag!

Contact

Vraag vrijblijvend een offerte aan

De transformatie van uw woning begint bij DuCoRen

  • Afspraak bij u op locatie of bij ons op kantoor
  • Ontvang vrijblijvend een offerte
  • DuCoRen werkt nauw samen met architecten
  • DuCoRen is vanaf het begin tot het eind betrokken